Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Curs certificat Leading out of Drama (Facilitator LOD)

LOD (Leading out of drama)

Un mediu organizațional bazat pe dramă este un mediu în care comportamentele negative se manifestă cu precădere, iar
asta se traduce în risipă de energie, timp și bani. Programul Leading out of Drama te ajută să transformi această
energie conflictuală și chiar mai mult.

Cu ce te ajută LOD și Cercul Compasiunii?

 1. Îmbunătățești relațiile și mediul de lucru la toate nivelurile organizaționale

 2. Contribui la dezvoltarea unui mediu care susține curiozitatea, consistența și siguranța în echipă, astfel încât să crească productivitatea și să obțineți rezultatele dorite

 3. Reconstruiești relațiile

  prin antrenarea empatiei, a asumării responsabilității și a construirii încrederii în ceilalți

Ce inseamnă să fii facilitator LOD?

 1. Vei avea abilitatea de a preda principiile fundamentale ale modelului Leading out of Drama și vei ști să folosești punctele forte ale fiecărui individ prin compasiune asertivă (Compassionate Accountability™)

 2. Vei obține profile speciale (DRAMA RESILIENCE) pentru a înțelege modul în care clienții sau colegii tăi se comportă în dramă sau compasiune

 3. Vei putea măsura rezultatele obținute prin instrumente concrete oferite de partenerul - Next Element.

Mă interesează

Completeaza formularul si primesti gratuit E-book-ul "Process Communication Model"

Despre Curs

Programul de certificare ca Facilitator LOD include:

 • 2 zile de TRAINING - un sistem de training scalabil, care aplică abilitățile de compasiune asertivă (Compassionate Accountability™) în raport cu o varietate de scopuri personale, profesionale, organizaționale sau de leadership.
 • Cursul introductiv "TU si Conflictul", care accentuează strategiile de transformare a conflictului într-o energie productivă.
 • Acces la NEOS, un instrument de măsurare a rezultatelor ce evaluează schimbarea în timp real.
 • Acces la MyNE, o platformă securizată dezvoltată de Next Element pentru a gestiona toate materialele și activitățile de training și coaching.
 • Manualele-ghid: Leadership Development in a Box - include 4 manuale de aplicare a LOD în diverse interacțiuni zilnice cu potențial foarte ridicat de dramă, folosind modelul Compassionate Accountability™: Meetings, Performance Conversations, Daily Connections și Apologies.

Durata: 2 zile

Locație: București

Locuri disponibile: 5

Următoarea sesiune: Ianuarie 2018

Despre DC-Catalyst

DC Catalyst este o companie de consultanţă specializată în traininguri de comunicare, relaţionare și executive coaching, dar și parenting. Compania are o experiență de zece ani în terapia de grup cu ajutorul modelelor PCM și de un an cu LOD. Printre temele de lucru abordare se regăsesc feminitatea, parentingul, atitudini sănătoase, afirmații de sine, reînnoirea minții, iar temele de lucru abordate în organizații sunt: comunicarea eficientă, motivare eficientă, dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă, reducerea stresului și satisfacția la locul de muncă. Scopul nostru este formarea continuă , atît a membrilor echipei cît și a clienților noștri. Psihologii și trainerii noștri duc o muncă neîntreruptă de formare și învățare, pentru a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale pieței.

Servicii

Traininguri de comunicare

Traininguri de relaționare

Executive Coaching

25+
Companii cu care am lucrat

9000+
Ore de training

300+
Cursanti

4
Tari

Trainer-ul Cursului

Daniela Ciobotar
Catalyst, Psiholog, Trainer și Coach în comunicare
Eu sunt Daniela Ciobotar, iar la baza formarii mele sunt psiholog. In viata cotidiana lucrez ca trainer si coach pe teme legate de comunicare, accelerarea procesului de dezvoltare personala si profesionala. In ultimii 15 ani am studiat mai multe modele de formare si am ales sa lucrez cu Process Communication Model si Leading out of Drama datorita claritatii si usurintei cu care clientii ajung la rezultatele pe care si le doresc. Sunt Traineri si coach certificat in Process Communication Model si cu peste 5000 de ore de training de grup si individual. Misiunea mea e aceea de a crea valoare pentru oameni si organizatii, prin accelerarea succesului lor, cu ajutorul celor mai moderne instrumente care sa le faciliteze autocunoasterea. Valorile mele personale sunt autenticitatea, disponibilitatea pentru ceilalti, empatia si continua imbunatatire a know how-ului meu. Iubesc ceea ce fac, iar interactiunea cu oameni si echipe ma incarca, ma implineste, ma motiveaza.
Trainer certificat
PCM & LOD

15
Ani Experiență

5000
Nr. Ore de Training

Următoarea sesiune: Ianuarie 2018

Testimoniale