Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Inteligenta emotionala

Inteligenta emotionala cu John Parr

Care este legatura dintre emotii, incredere si leadership? Cum te afecteaza emotiile in viata personala si profesionala si de ce sa inveti sa lucrezi cu ele?

John Parr iti propune in 5-7 aprilie un nou seminar de Inteligenta Emotionala Aplicata - Emotional Empowerment cu certificare de tip Train the Trainer.

Acest program este gandit astfel incat sa iti dezvolti atat cunostintele, cat si abilitatile de a folosi emotiile in contexte de business si/sau personale, astfel incat sa:

 • Intelegi mecanismele responsabile pentru problemele emotionale, dificultatile si esecurile unor relatii
 • Iti imbunatatesti abilitatile de ascultare activa, de intelegere a propriilor emotii si de anticipare a efectelor acestora in viata ta
 • Iti gestionezi emotiile intr-un mod sanatos si autentic
 • Iti imbunatatesti abilitatea de a construi relatii sanatoase, solide si pline de substanta cu ceilalti, pentru a-ti creste calitatea vietii per total.

Pentru cine este gandit acest curs?

Traineri, consultanti, specialisti in HR, manageri si psihologi care vor sa creeze medii stabile si sanatoase de lucru, echipe care functioneaza sau grupuri de terapie cu rezultate concrete. In urma cursului, vei dobandi atat notiunile teoretice, cat si un set de instrumente (exercitii, practici, jocuri de rol) pentru a aplica si a da mai departe cunoasterea inteligentei emotionale in formele sale aplicate.

Ce vei face in cele 3 zile de curs?

Cele 3 zile ale seminarului de baza Emotional Empowerement te vor pregati sa-ti identifici, diferentiezi si intelegi emotiiile, sa iti exprimi in mod autentic emotiile si sa gestionezi conflictele si sa explorezi intr-un spatiu sigur, alaturi de colegii tai, aplicarea inteligentei emotionale in situatii reale.

Acest program este gandit astfel incat sa iti dezvolti atat cunostintele, cat si abilitatile de a folosi emotiile in contexte de business si/sau personale, astfel incat sa:

 • Locul emotiilor in conceptul de Emotional Empowerment
 • Natura emotiilor
 • Grupuri de emotii si clasificari existente
 • Emotie, reactie si credinta
 • Emotii de baza si chimia corpului
 • Cicluri emotionale: cicluri sanatoase si cicluri patologice
 • Furie
 • Tristete
 • Frica
 • Bucurie
 • Gestionarea emotiilor

Cu cine?

John Parr - Psiholog, Coach, Master Trainer PCM, PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.

Prima profesie a lui John Parr a fost aceea de inginer electronist in Marina Regala Britanica. Mai tarziu a condus un centru rezidential pentru tratarea si recuperarea dependentilor de narcotice, studiind in acelasi timp in cadrul departamentului de stiinte sociale al Southampton University.

Dupa absolvire a lucrat in criminalistica si ulterior a condus numeroase departamente de resurse umane. In anii ’80 si-a inceput calificarile ca psihoterapeut, obtinand in acest domeniu o recunoastere profesionala internationala. A fost pe rand Vicepresedinte si Presedinte al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala.

Este recunoscut international atat ca expert in Inteligenta Emotionala, cat si ca utilizator al Teoriei Atasamentului in managementul conflictelor. In urma specializarii coordonate de reputatul psiholog Taibi Kahler, John Parr s-a calificat ca Master Trainer pentru “The Process Communication Model, Effective Communication in Business”, detinand licenta pentru Romania.

John Parr a lucrat ca psihoterapeut, trainer si consultant organizational. El a contribuit la evolutia carierelor profesionale ale multor psihiatri si psihologi romani, prin coordonarea tuturor programelor de formare oferite de Centrul International de Analiza Tranzactionala (I.C.T.A.), recunoscute si avizate de Colegiul Psihologilor din Romania.

Despre programul Emotional Empowerment

Programul isi propune sa ajute oamenii sa experimenteze PUTEREA COMBINARII GANDITULUI CU SIMTITUL pentru a rezolva conflictele.

Exemple autentice vor fi utilizate in jocul de rol si participantii vor fi incurajati sa fie deschisi si sa impartaseasca din experienta lor pentru propria crestere si dezvoltare.

In urma seminarului de baza, poti urma modulele pentru avansati: Emotional Empowerment: Creating a place of safety, Emotional Empowerment within Groups si Gaining Autonomy, empathy, experiments in intimacy.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre curs si certificare sau vrei sa te inscrii, trimite un email la adresa daniela.ciobotar @ dc-catalyst . ro pana la data de 31.03.2017