Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

PCM – Process Communication Model

Process Communication Model (PCM)

Un model de comunicare recunoscut si apreciat international, bazat pe limbaj si comportament care te va ajuta sa influentezi lumea din jurul tau.

  • Inveti sa evaluezi in doar cateva secunde profilul de comunicare al oricarei persoane, la birou sau acasa.
  • Stii sa-ti adaptezi discursul pentru fiecare tip de persoana cu care interactionezi astfel incat mesajul tau sa fie auzit, inteles si retinut cu usurinta.
  • Minimizezi conflictele si cresti armonia, cooperarea si increderea in toate relatiile tale.

Programeaza un demo

Povestea PCM

Acum aproape 40 de ani, Dr. Taibi Kahler, un tanar psiholog pe atunci, a descoperit un proces, o succesiune prin care oamenii interactioneaza unii cu altii, atat in moduri pozitive cat si negative.

El a descoperit ca putem identifica intr-un mod obiectiv comportamentul uman, secunda cu secunda, ca fiind fie productiv (comunicare de succes), fie neproductiv (comunicare esuata). Ambele tipare sunt secventiale, masurabile si predictible.

In 1978, NASA a profitat de descoperirea stiintifica si premiata a Dr. Taibi Kahler si a aplicat tehnicile Modelului sau de Comunicare Procesuala (PCM) in selectarea, plasarea si antrenamentul astronautilor.

De atunci, zeci de mii de oameni au participat la cursurile PCM pentru a invata sa recunoasca cuvinte, tonuri, posturi, gesturi si expresii faciale si a le raspunde intr-o maniera atractiva si motivanta

Zece ani de cercetari si evaluari ale programelor partenrilor nostri Next Element arata ca mai mult de 95% dintre clientii nostri care au trecut prin formarea PCM cred ca acesta este superior oricaror alte modele de comunicare si diferente individuale pe care le-au experimentat.

Aplica PCM la birou. Traieste-l acasa.

PCM ajuta liderii sa conduca, iar angajatii sa lucreze impreuna mai productiv. Acest model a fost aplicat cu succes in tari din intreaga lume in:

  • Afaceri - pentru dezvoltarea abilitatilor de lider, cresterea implicarii agajatilor, managementul schimbarii si comunicare mai buna
  • Educatie - pentru a crea medii de invatare unde toti copiii exceleaza iar comportamentele disruptive sunt reduse la minimum.
  • Sanatate - pentru a crea programe specializate de ingrijire a pacientilor, de dezvoltare a relatiilor cu clientii si a leadershipului in domeniul medical
  • Asistenta clienti - pentru a imbunatati relatiile cu clientii, a gestiona eficient plangerile si a creste loialitatea.
  • Vanzari/marketing - pentru a creste eficienta proceselor de marketing si vanzari
  • Relatii interpersonale - pentru a gestiona mai eficient comunicarea pentru a reduce conflictele

PCM iti ofera un set de abilitati remarcabile

Evaluezi stilul preferat de comunicare al unui client, angajat, student sau persoana iubita in doar cateva secunde.

Atragi atentia interlocutorului astfel incat acesta sa auda, sa inteleaga si sa-si aminteasca mesajul tau

Accentuezi acele caracteristici ale produsului sau mesajului tau care vor raspunde nevoilor psihologice si motivatiilor specifice ale interlocutorului tau.

Influentezi comportamentul intr-un mod care este congruent cu ceea ce interlocutorul tau isi doreste sau are nevoie cu adevarat

Reduci conflictele evitand comportamentul sabotor atat la tine cat si la cei cu care lucrezi.

Dezvolti parteneriate de incredere cu ceilalti.

Programul Process Communication Model (PCM)

Invata sa evaluezi profile de comunicare in cateva secunde, adapteaza-ti discursul pentru fiecare tip de persoana, minimeaza conflictele si creste armonia si increderea in relatiile tale.

Un program complet pentru manageri, mid si top level executives, oameni din departamente de HR, proprietari de afaceri, marketeri si vanzatori.

Ziua 1

Obiective de invatare

Agenda

8:30 - 16:30

Ziua 2

Obiective de invatare

Agenda

8:30 - 16:30

Ziua 3

Obiective de invatare

Agenda

8:30 - 16:30

Esti interesat sa afli mai multe despre acest model extraordinar?

Programeaza o intalnire cu noi pentru a descoperi cum poate Process Communication Model (PCM) sa te ajute pe tine si compania ta.

Programeaza un demo

(Sau suna-ne la +40 747 860 340)