Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Summer Camp

Summer Camp

Daca ai impresia ca anumite lucruri sau intamplari se tot repeta in viata ta, e semn ca urmezi inconstient niste tipare. Vino sa le descoperi impreuna cu noi pentru a-ti da voie sa te bucuri de o viata frumoasa, cu alegeri care sa te faca fericit.

In fiecare an, vara devine un timp pentru noi si explorare personala. Asadar, te invit la Summer Camp pentru a lucra impreuna pe nevoile interioare sau ale sinelui, daca rezonezi mai bine cu termenul: iubire, relationare sanatoasa, comunicare la nivel profund. Pe scurt, este un interval acordat "igienei emotionale".

De ce Choose Brave Summer Camp?

Te-ai trezit vreodata ca te compari cu ceilalti si esti nemultumiti? Pana si ideea de a te compara te nemultumeste? Te simti neglijat, tradat in vreun fel sau, poate, nedreptatit in viata de zi cu zi?

Stii? Suntem multi in lumea asta cei care ne luptam cu rusinea sau cu teama ca nu suntem suficient de buni; cei care suntem intr-o permanenta comparatie cu ceilalti, comparatie din care noi iesim de obicei prost. Ba, mai mult, ramanem si cu neincrederea ca altii pot face lucrurile la fel de bine ca noi...

La baza acestor credinte, exista rani profunde pe cale le-am suferit in primii ani ai copilariei, cu care am invatat sa convietuim, dar care ne dicteaza inconstient alegerile. Cum ar fi pentru tine daca le identifici si poti intrerupe cercul vicios al pattern-urilor, daca nu te mai lasi condus de aceste rani si treci la volanul propriei vieti?

Choose Brave Summer Camp reprezinta o saptamana pe care o ofer si o recomand celor care sunt dispusi sa se uite catre sine, sa priveasca dincolo de exterior, pentru a crea o noua realitate in care sa se regaseasca intr-un mod autentic si sa traiasca in armonie cu sine.

Ceea ce va propun este un accelerator de reactie si trairi prin atentia acordata spatiului ales, conditiilor de lucru, temelor si metodelor alese si grupului format, astfel incat sa vindecam aceste rani de mai sus si sa le intelegem limbajul.

Asadar, acest timp e pentru tine:

  • Daca vrei sa te intelegi mai bine si sa lucrezi cu tine pentru a fi un profesionist mai bun, un prieten mai bun, un iubit mai bun etc
  • Daca vrei sa inveti cum sa comunici pe limba celor din jurul tau pentru a avea relatii armonioase in orice context al vietii tale
  • Daca vrei sa inveti cum sa gestionezi conflictele si cum sa le folosesti intr-un mod productiv si sanatos
  • Daca vrei sa descoperi mai multe despre tine si cum iti poti imbunatati viata (personal si profesional)

Ce facem in Choose Brave Summer Camp?

  • Exploram nevoile individuale si ne uitam la tipurile de probleme din viata noastra
  • Gasim solutii pentru a ne descoperi pe noi cu adevarat, pentru a comunica mai bine cu cei din jur
  • Facem exercitii individuale si de grup pentru a ne intelege mai bine reactiile
  • Invatam sa vorbim pe limba noastra, dar si pe limba celor din jurul nostru
  • Folosim instrumente testate international (PCM, LOD, limbajele iubirii etc.) si le adaptam nevoilor noastre

Daca vrei sa lucrezi cu tine acum, descopera Choose Brave Summer Camp 2017

Choose Brave Summer Camp 2017

Suna-ne la +40 747 860 340 pentru mai multe detalii