CURS CERTIFICAT LEADING OUT OF DRAMA (FACILITATOR LOD)

Crește productivitatea echipelor tale folosindu-te de energia conflictului

CURS CERTIFICAT LEADING OUT OF DRAMA (FACILITATOR LOD)

Un curs susținut de psihologul Daniela Ciobotar, cu peste 15 ani de experiență

LOD (Leading out of drama)

Un mediu organizațional bazat pe dramă este un mediu în care comportamentele negative se manifestă cu precădere, iar asta se traduce în risipă de energie, timp și bani. Programul Leading out of Drama te ajută să transformi această energie conflictuală și chiar mai mult.

CU CE TE AJUTĂ CERCUL COMPASIUNII

Vei avea abilitatea de a preda principiile fundamentale ale modelului Leading out of Drama
Îmbunătățești relațiile și mediul de lucru
Vei obține profile speciale (DRAMA RESILIENCE)

CE ÎNSEAMNA SĂ FII FACILITATOR LOD

Reconstruiești relațiile
Contribui la dezvoltarea unui mediu care susține curiozitatea, consistența și siguranța
Vei putea măsura rezultatele obținute prin instrumente concrete

MĂ INTERESEAZĂ

2 + 6 =

PROGRAMUL DE CERTIFICARE CA FACILITATOR LOD INCLUDE:

2 zile de TRAINING – un sistem de training scalabil, care aplică abilitățile de compasiune asertivă (Compassionate Accountability™) în raport cu o varietate de scopuri personale, profesionale, organizaționale sau de leadership.

Cursul introductiv „TU si Conflictul”, care accentuează strategiile de transformare a conflictului într-o energie productivă.

Acces la NEOS, un instrument de măsurare a rezultatelor ce evaluează schimbarea în timp real.

Acces la MyNE, o platformă securizată dezvoltată de Next Element pentru a gestiona toate materialele și activitățile de training și coaching.

Manualele-ghid: Leadership Development in a Box – include 4 manuale de aplicare a LOD în diverse interacțiuni zilnice cu potențial foarte ridicat de dramă, folosind modelul Compassionate Accountability™: Meetings, Performance Conversations, Daily Connections și Apologies.

DETALII EVENIMENT

Durata
2 zile
Locație
București
Locuri disponibile
5
Curs premiat
ATD

Urmatoarea sesiune: to be announced

DESPRE DC-CATALYST

DC Catalyst este o companie de consultanţă specializată în traininguri de comunicare, relaţionare și executive coaching, dar și parenting. Compania are o experiență de zece ani în terapia de grup cu ajutorul modelelor PCM și de un an cu LOD. Printre temele de lucru abordare se regăsesc feminitatea, parentingul, atitudini sănătoase, afirmații de sine, reînnoirea minții, iar temele de lucru abordate în organizații sunt: comunicarea eficientă, motivare eficientă, dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă, reducerea stresului și satisfacția la locul de muncă. Scopul nostru este formarea continuă , atît a membrilor echipei cît și a clienților noștri. Psihologii și trainerii noștri duc o muncă neîntreruptă de formare și învățare, pentru a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale pieței.

Clienții noștri

Avem placerea de a lucra cu echipe profesioniste

Trainer-ul cursului

Daniela Ciobotar

Daniela Ciobotar este singurul Master Trainer Leading Out of Drama din Romania si a ales sa lucreze cu acest model datorita rezultatelor pe care le-a observat in timp in lucrul cu clientii. Fiind unul dintre cei mai activi Master Traineri din Uniunea Europeana, Daniela a ajutat numeroase echipe, companii si organizatii sa-si creasca rezultatele de business, imbunatatind comunicarea si gestionand conflicte la toate nivelurile organizationale. De asemenea, este trainer si coach certificat Process Communication Model, un instrument complementar LOD folosit de organizatii precum NASA pentru eficientizarea comunicarii si relationarii in echipa.

Trainer certificat PCM & LOD

Ani experienta

Ore de Training

Urmatoarea sesiune: to be announced

Lasa-ne datele tale de contact si vom reveni cu detalii


[recaptcha]

Pin It on Pinterest

Share This