Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Despre noi

Cine este DC Catalyst?

DC Catalyst este o companie de consultanţă specializată în traininguri de comunicare, relaţionare și executive coaching, dar și parenting, fondată de Daniela Ciobotar.

Compania are o experiență de zece ani în terapia de grup cu ajutorul modelelor PCM și de un an cu LOD. Printre temele de lucru abordare se regăsesc feminitatea, parentingul, atitudini sănătoase, afirmații de sine, reînnoirea minții, iar temele de lucru abordate în organizații sunt: comunicarea eficientă, motivare eficientă, dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă, reducerea stresului și satisfacția la locul de muncă.

Scopul nostru este formarea continuă , atît a membrilor echipei cît și a clienților noștri. Psihologii și trainerii noștri duc o muncă neîntreruptă de formare și învățare, pentru a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale pieței.

O carieră de succes nu o construiești singur, ci în interacţiune cu ceilalţi. Suntem un facilitator de succes, un accelerator de carieră pentru clienţii nostri. DC Catalyst oferă instrumente care pot crea shortcut-uri relaţionale, prin care atât oameni, cât și organizaţiile își pot accelera succesul, își pot crește performanţa relaţională.

Autocunoașterea este esenţa demersului nostru, iar rezultatele pe care le producem în alţii sunt lucrul care ne motivează profesional și ne pune în mișcare în fiecare zi. Aducem valoare pentru clienţii nostri pentru ca îi ajutăm să se cunoască mai bine pe ei înșiși, dar și să își construiască mai bine relaţiile cu ceilalţi.

 

Daniela Ciobotar

daniela-ciobotar-2
Catalyst, Psiholog, Trainer și Coach în comunicare

Daniela Ciobotar este de formație psiholog pe terapie pleni-integrativă (școala franceză). A studiat mai multe modele de dezvoltare și formare dar în urmă cu zece ani a ales să lucreze cu PCM și Leading out of Drama datorită pertinenței și rezultatelor pe care le-a observat în timp în lucrul cu clienții.

  • Trainer și coach certificat în Process Communication Model
  • Experiență de peste 5000 de ore de training de grup și individual
  • Consultanță pe teme de psihologia integrării, asertivității și autocunoaștere
  • Managementul conflictelor
  • Coaching strategic de business
  • Optimizarea abilităților
  • Leadership și followship

"Misiunea mea in business e aceea de a crea valoare pentru oameni si organizatii, prin accelerarea succesului lor, cu ajutorul celor mai moderne instrumente care sa le faciliteze autocunoasterea. Valorile mele personale sunt autenticitatea, disponibilitatea pentru ceilalti, empatia si continua imbunatatire a know how-ului meu. Iubesc ceea ce fac, iar interactiunea cu oameni si echipe ma incarca, ma implineste, ma motiveaza.

Alaturi de mine, echipa mea are convingerea ca intelegerea corecta si eficienta a relatiilor interumane se poate invata si exersa, pentru ca ea tine de un proces ghidat. Exista solutii concrete pentru progresul accelerat, iar dezvoltarea personala nu e un deziderat vag."

 

Daniela Ciobotar

John Parr MSc

Psiholog, Coach, Master Trainer PCM, PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.

Prima profesiune a lui John Parr a fost aceea de inginer electronist in Marina Regala Britanica. Mai tarziu a condus un centru rezidential pentru tratarea si recuperarea dependentilor de narcotice, studiind in acelasi timp in cadrul departamentului de stiinte sociale al Southampton University.

Dupa absolvire a lucrat in criminalistica si ulterior a condus numeroase departamente de resurse umane. In anii ’80 si-a inceput calificarile ca psihoterapeut, obtinand in acest domeniu o recunoastere profesionala internationala. A fost pe rand Vicepresedinte si Presedinte al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala.

Este recunoscut international atat ca expert in Inteligenta Emotionala, cat si ca utilizator al Teoriei Atasamentului in managementul conflictelor. In urma specializarii coordonate de reputatul psiholog Taibi Kahler, John Parr s-a calificat ca Master Trainer pentru “The Process Communication Model, Effective Communication in Business”, detinand licenta pentru Romania.

Jon Parr MSc
John Parr a lucrat ca psihoterapeut, trainer si consultant organizational. El a contribuit la evolutia carierelor profesionale ale multor psihiatri si psihologi romani, prin coordonarea tuturor programelor de formare oferite de Centrul International de Analiza Tranzactionala (I.C.T.A.), recunoscute si avizate de Colegiul Psihologilor din Romania.