John Parr - EMOTIONAL EMPOWERMENT

Un eveniment despre Inteligența Emoțională Aplicată

4 Aprilie – București, RAMADA NORD

4 Aprilie
9:00-17:00

București
Ramada Nord

80
Locuri

120€
90€ early bird

Care este legatura dintre emoții, încredere și leadership? Cum afectează emoțiile în viața personală și profesională? De ce să înveți să lucrezi cu ele?

John Parr iti propune in 4 aprilie un seminar de Inteligenta Emotionala Aplicata – Emotional Empowerment. Acest seminar este gandit pentru a-ti dezvolta atat cunostintele, cat si abilitatile de a folosi emotiile in contexte de business si/sau personale, astfel incat sa:

1. Intelegi mecanismele responsabile pentru problemele emotionale, dificultatile si esecurile unor relatii

2. Iti imbunatatesti abilitatile de ascultare activa, de intelegere a propriilor emotii si de anticipare a efectelor acestora in viata ta

3. Iti imbunatatesti abilitatea de a construi relatii sanatoase, solide si pline de substanta cu ceilalti, pentru a-ti creste calitatea vietii per total.

4. Iti gestionezi emotiile intr-un mod sanatos si autentic

Pentru cine este Gândit acest curs?

Traineri, consultanti, specialisti in HR, manageri si psihologi care vor sa creeze medii stabile si sanatoase de lucru, echipe care functioneaza sau grupuri de terapie cu rezultate concrete. In urma cursului, vei dobandi atat notiunile teoretice, cat si un set de instrumente (exercitii, practici, jocuri de rol) pentru a aplica si a da mai departe cunoasterea inteligentei emotionale in formele sale aplicate.

De ce să participi la acest eveniment?

Acest seminar de Emotional Empowerement te va pregati sa-ti identifici, diferentiezi si intelegi emotiiile, sa iti exprimi in mod autentic emotiile si sa gestionezi conflictele si sa explorezi intr-un spatiu sigur, alaturi de colegii tai, aplicarea inteligentei emotionale in situatii reale.

Subiectele parcurse in seminar:

• Locul emoțiilor în conceptul de asertivitate emoțională

• Natura emoțiilor

• Emoțiile de bază și „chimia corpului”

• Cicluri emotionale: intelegerea informatiilor care ofera informatii si modul de utilizare a acestor informati

Agenda Eveniment

8:30-8:50
Inregistrare participanti

9:00-10:30
John Parr – Locul emotiilor in conceptul de asertivitate emotionala

10:30-10:45
Coffee break

10:45-12:00
John Parr – Natura emotiilor

12.00-13:00
Pauza masa de pranz

13.00-14:30
John Parr – Emotiile de baza si “limbajul corpului”

14:30 – 14:45
Coffee Break

14:45 – 17:00
John Parr – Cicluri emotionale

John Parr

Psiholog, Coach, Master Trainer PCM, PTSTA – Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.

Este recunoscut international atat ca expert in Inteligenta Emotionala, cat si ca utilizator al Teoriei Atasamentului in managementul conflictelor. In urma specializarii coordonate de reputatul psiholog Taibi Kahler, John Parr s-a calificat ca Master Trainer pentru “The Process Communication Model, Effective Communication in Business”, detinand licenta pentru Romania. John Parr a lucrat ca psihoterapeut, trainer si consultant organizational. El a contribuit la evolutia carierelor profesionale ale multor psihiatri si psihologi romani, prin coordonarea tuturor programelor de formare oferite de Centrul International de Analiza Tranzactionala (I.C.T.A.), recunoscute si avizate de Colegiul Psihologilor din Romania.

i

Certified in the Process Communication Model®

27 Ani de Experiență în Diverse Oganizații Multinaționale

Creatorul Modelului Emotional Assertiveness

Mai multe despre programul Emotional Empowerment

Programul isi propune sa ajute oamenii sa experimenteze PUTEREA COMBINARII GANDITULUI CU SIMTITUL pentru a rezolva conflictele. Exemple autentice vor fi utilizate in jocul de rol si participantii vor fi incurajati sa fie deschisi si sa impartaseasca din experienta lor pentru propria crestere si dezvoltare. In urma seminarului de baza, poti urma modulele pentru avansati: Emotional Empowerment: Creating a place of safety, Emotional Empowerment within Groups si Gaining Autonomy, empathy, experiments in intimacy.

Despre DC-Catalyst

DC Catalyst este o companie de consultanţă specializată în traininguri de comunicare, relaţionare și executive coaching, dar și parenting. Compania are o experiență de zece ani în terapia de grup cu ajutorul modelelor PCM și de un an cu LOD. Printre temele de lucru abordare se regăsesc feminitatea, parentingul, atitudini sănătoase, afirmații de sine, reînnoirea minții, iar temele de lucru abordate în organizații sunt: comunicarea eficientă, motivare eficientă, dezvoltarea abilităților de relaționare în echipă, reducerea stresului și satisfacția la locul de muncă. Scopul nostru este formarea continuă , atît a membrilor echipei cît și a clienților noștri. Psihologii și trainerii noștri duc o muncă neîntreruptă de formare și învățare, pentru a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale pieței.

VINO CU UN GRUP

Ai înțeles ce potențial are acest eveniment în dezvoltarea ta? Așa e că ți-ai dori să spui lucurul ăsta tuturor apropiaților care te pot înțelege? Nu mai sta pe gânduri, convinge două persoane să vină cu tine și investiția ta se reduce la jumătate. Vino cu 4 prieteni și biletul tău este din partea noastră. Pentru a beneficia de discount, persoanele recomandate de tine trebuie să menționeze numele tău în formularul de înregistrare.

Investiția ta:

90€ early bird

120€ din 12 Martie

Pin It on Pinterest

Share This